Business Lunch

Hoofdgerecht
1
Hoofdgerecht + Nagerecht
1
Voorgerecht + Hoofdgerecht
1
Voorgerecht + Hoofdgerecht + Nagerecht
1

Trio van wildterrines:
Jong wild zwijn met Bourgondische marc, ree met vijgen en foie gras & fazant met eekhoorntjesbrood (toeslag € 3)

Cannelloni van gerookte zalm met ricotta, bieslook en knoflook

Romige pompoensoep met vanille

Hertenragout naar het recept van de chef, gratin dauphinois (toeslag € 3)

Linguini met eendenmaagjes, bospaddestoelen en spekjes

Zalmfilet met sinaasappelkaramel en pistachenootjes

Dagschotel

IJscoupe met Nutella en Oreo-praliné

Crumble met appel en kaneel

Mousse van pure chocolade en gezouten karamel

Drankarrangement

Stel je eigen menu samen uit ons menu!
13€
  • Huisgemaakt aperitief
  • ¼ rode, witte of roze huiswijn
  • Stilstaand of bruisend water
  • Koffie of thee